Вили

Рибарска хижа Борисов в рибарско селище Кария

Ако търсите начин да избягате от шума на градската джунгла и от тълпите туристи край морето то може би рибарска хижа Борисов е подходящото място за вас. Разпложена е само на 20 м от прословутия Фар на нос Шабла и от морския бряг. Вилата предлага настаняване в 4 двойни стаи и 1 студио със собствена баня/тоалет и тераси с гледка към морския бряг край Шабленския Фар.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВИЛА БОРИСОВ »


Вила “Перла” на брега на нос Шабла

Вила “Перла” е вашето незабравимо лятно приключение … необятна красота с цвят на море, небе … и още нещо.
Разположена е на първа линия на морския бряг, всички апартаменти гледат към красивото ни море на нос Шабла. В “Перла” се предлагат комфортно обзаведени, двустайни апартаменти с отделен вход. Всеки апартамент разполага с климатик, готварска печка, пералня, ТВ с кабелна и Интернет, както и просторни тераси с барбекю, маси с чадъри, шeзлонги.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВИЛА ПЕРЛА»


“Дженкови”- Нашето Щастливо Място

Къща Дженкови се намира в рибарско селище Кария край Фар Шабла, на около 150 метра от морето и на около 30-40 м от минералната вода. Състои се хол и малък кухненски бокс на първия, две спални на втория етаж и студио с гледка към морето на последния етаж. На всеки етаж има баня с тоалетна. Трети етаж е с гледка към морето. Къщата се отдава цялата.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЖЕНКОВИ »


“Докторовата Къща” – село Тюленово

Докторовата Къща Докторовата Къща предлага на своите гости нощувки в стаи тип студио с напълно оборудвана и обзаведена кухня, самостоятелна баня/тоалет и климатик. Зад къщата е разпложен уединен двор с много цветя, външно барбекю, няколко къта за отдих и вечеря на открито.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОКТОРОВАТА КЪЩА»

15-22 лв.

Крапец Холидей – самостоятелни къщи

Крапец Холидей е комплекс от нови къщи в края на село Крапец, на няколко минути с кола от безкрайната плажна ивица. Предлага настаняване в 2 къщи с по 2 спални и 2 с по 1 спалня, всяка с дневна с оборудвана кухня, климатик и TV с Булсатком. Разполага и с лятна кухня – изцяло оборудвана, с маси за около 20 човека.

ПОВЕЧЕ ЗА КРАПЕЦ ХОЛИДЕЙ »


Вила “Ирина” – село Крапец

Вила “Ирина” e реновирана традиционна къща в северния край на село Крапец, недалеч от морския бряг.Вилата предлага настаняване в три спални с обща баня и напълно оборудвана кухня. Мястото е тихо и спокойно, градината е красива и отлично поддържана.

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВИЛА ИРИНА »


Комплекс “Света Марина” – село Крапец

Комплекс “Света Марина” е разположен е на главната улица на село Крапец в непосредствена близост до центъра на селото. На километър и половина е е уникалният плаж между Крапец и Дуранкулак. Комплексът се състои от три вили, като в тях се оформени 5 самостоятелни апартамента със спалня с двойно легло, всекидневна, оборудвана кухня, баня с душ – кабина.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ »


Вилa Жана – село Крапец

Вила „ЖАНА” се намира на централната улица на с. Крапец на 100м. от брега на морето. Вилата е двуетажна с външно стълбище и две големи тераси с гледка към централната улица. Предлага и добре поддържана градина с басейн, билярд, сауна, бар и малък параклис. На разположение е и VIP-апартамент с отделен вход с джакузи, интернет и цифрова телевизия.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ »

15-20 лв.

Вилa “Варна” – село Крапец

Вила “Варна” предлага нощувки само на 100 м от морският бряг, на главната улица на село Крапец. От просторните и тераси се открива чудесен изглед към морето и селото. Всички стаи са оборудвани със собствена баня, минибар, телевизор и климатик.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ »

20-25 лв.